Asiantuntevaa mersuhuoltoa Virroilla

Autohuolto T. Luoma Oy on erikoistunut mersuhuoltoihin. Huollamme ja korjaamme kuitenkin kaikki autot merkkiin katsomatta – sekä mopot, traktorit ja maatalouskaluston. Palveluihimme kuuluu myös ilmastointihuolto, nelipyöräsuuntaukset ja vikakoodien luku. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä Virroilta ja lähialueilta. 

 

Tutustu tällä sivulla palveluihimme ja ota meihin yhteyttä!

Yhteystietoihin

Laadukasta ja nopeaa mersuhuoltoa

Tarjoamme monipuolista ja laadukasta mersuhuoltoa pitkällä työkokemuksella. Teemme niin pienet kuin suuret ja kokonaisvaltaisemmatkin huolto- ja korjaustyöt luotettavasti ja viimeistellysti. Meillä on käytössä kattava työvälineistö sekä laaja valikoima varaosia, mikä tekee palvelustamme nopeaa. 

Huollata autosi ilmastointi säännöllisesti

Autosi ilmastointijärjestelmä tulee huollattaa säännöllisin väliajoin, jotta se toimii tehokkaasti ja moitteettomasti. Huoltotyöt kannattaa teettää alan ammattilaisella kahden vuoden välein. Kun ilmastointi on kunnossa, ajaminen on sekä miellyttävää että turvallista. Kaiken lisäksi autosi moottori toimii paremmin ja kustannustehokkaammin, kun ilmastointijärjestelmä on ammattitaidolla huollettu.

Varaa huolto

Tarkista tarve nelipyöräsuuntaukselle

Nelipyöräsuuntaus tunnetaan myös nimellä ohjauskulmien säätö. Jos pyörien ohjauskulmat ovat vinoutuneet esimerkiksi törmäyksen seurauksena, autollesi saattaa koitua monenlaista vahinkoa. 

 

Nelipyöräsuuntaus on aiheellista tehdä, jos esimerkiksi:

1

  • tunnet värinää ratissa

  • polttoaineen kulutus kasvaa nopeasti

  • huomaat renkaiden kuluvan epätasaisesti.

Kun pyörien ohjauskulmat ovat kunnossa, polttoaineen kulutus laskee ja renkaat säilyvät hyväkuntoisina pidempään. Tunnet myös ajettavuuden paranevan huomattavasti. 

Kysy lisää

Vikakoodien luku

Autohuolto T. Luoma Oy tekee vikakoodien lukua helposti ja nopeasti nykyaikaisia vikakoodinlukijoita käyttäen. Älä siis turhaan yritä itseksesi ratkoa, mistä autosi vika johtuu, vaan käänny rohkeasti puoleemme. 

 

Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Olet myös tervetullut toimipisteellemme Virroille osoitteeseen Pirkantie 22.